Privacyverklaring

(For English scroll down)

IAMLOVE.world, gevestigd aan de Marcantilaan 45 1051 LR Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verweking van persoonsgegevens door dit bedrijf, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Website: https://iamlove.world
Email: hello@iamlove.world
KvK-nummer: 34353765
BTW-identificatienummer: NL179524537B01

1. Persoonsgegevens die wij verwerken

IAMLOVE.world verwerkt persoonsgegevens. Indien je gebruikt maakt van onze webshop versterk je ons een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Land
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IBAN
- Voor zakelijke contacten: KvK registratie en btw-nummer

2. Waarom vragen wij persoonsgegevens?

IAMLOVE.world verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verwerken van bestellingen en betalingen;
- Leveren van producten;
- Wanneer hiervoor een wettelijke plicht bestaat.

Nieuwsbrief en aanbiedingen
Tijdens het bestelproces of via het aanmeldformulier kun je expliciet aangeven of wij jouw (e-mail) gegevens mogen gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen. Voor deze nieuwsbrieven kun jij je heel makkelijk en op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de uitschrijf link in de nieuwsbrief te klikken of door contact met ons op te nemen via hello@iamlove.world

3. Bewaartermijn

IAMLOVE.world zal persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen. In verband met de fiscale bewaarplicht is de bewaartermijn maximaal zeven jaar, gerekend vanaf de datum van de bestelling, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.

4. Delen van gegevens

IAMLOVE.world verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Jouw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

- Mollie voor het verwerken van IDEAL en bankcontact betalingen;
- Mailchimp, voor het versturen van nieuwsbrieven;
- Google analytics, voor het verkrijgen van informatie over de hoeveelheid actieve gebruikers, gemiddelde tijd van de bezoeker en het leren kennen van de doelgroep;
- Siteground, voor het hosten van de website, het plaatsen van een order en het versturen van een bericht;
- Send cloud; voor het verwerken van postpakketten;
- Verschillende drukkers; voor het inkopen en laten bedrukken van kleding en accessoires en voor verscheping.

5. Cookies en websitegebruik

Voor de webshop van IAMLOVE.world wordt uitsluitend gebruik gemaakt van technische en functionele cookies. Een “cookie”  is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

6. Social Media

IAMLOVE.world maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste producten en acties. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit IAMLOVE.world verbonden, maar wel ga je akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

7. Links naar andere websites

IAMLOVE.world heeft een link met Google; google analytisch (om informatie te krijgen over de hoeveelheid actieve gebruikers, gemiddelde tijd van de bezoekers en het leren kennen van de doelgroep. De website bevat ook links naar andere websites, zoals Facebook, Instagram en websites van resellers. Deze privacyverklaring geldt alleen voor onze website en wij raden je aan de privacyverklaring van de websites waarnaar verwezen wordt ook te raadplegen.

8. Reacties en beoordelingen

Als je op IAMLOVE.world een reactie en/of beoordeling achterlaat wordt deze data samen met jouw IP adres en browser user agent string verzameld om spam te detecteren. Als je een reactie plaatst door eerst een Gravatar aan te maken wordt er een geanonimiseerde “string” gecreëerd die gebaseerd is op jouw e-mail adres. Deze “string”  wordt aangeboden aan de Gravatar service. De Gravatar service privacyverklaring is hier terug te vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat jouw reactie is goedgekeurd wordt de door jou ingestelde profielfoto zichtbaar voor het publiek.

9. Inzage wijzigen, blokkeren en verwijdering van jouw persoonsgegevens

Als je jouw gegevens wilt zien, laten wijzigen, blokkeren of deze wilt laten verwijderen, kun je contact met ons opnemen via:

IAMLOVE
Marcantilaan 45
1051 LR Amsterdam

E-mail: hello@iamlove.world

Om misbruik te voorkomen zullen we je vragen om bepaalde bij ons bekende gegevens te verstrekken, zodat wij kunnen controleren of jij inderdaad degene bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren. Ook kunnen wij je vragen om je te identificeren. Binnen 4 weken zal de wijziging of verwijdering verwerkt zijn.

10. Beveiliging

IAMLOVE.world neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker, Siteground. Siteground zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Wanneer het vermoeden bestaat dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van de door ons vastgelegde gegevens, neem dan contact op met hello@iamlove.world

11. Melding bij de autoriteit persoonsgegevens

Wij helpen je natuurlijk graag bij het wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens of bij eventuele klachten. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacy statement (English)

IAMLOVE.world, located at Marcantilaan 45 1051 LR Amsterdam, is responsible for processing of personal data by this company as stated in this privacy statement.

Who we are:

Website: https://iamlove.world
E-mail: hello@iamlove.world
Chamber of Commerce (dutch KvK):34353765
VAT number (dutch BTW nummer): NL179524537B01

1. What personal data we collect and why we collect it

IAMLOVE.world collects personal data. When you place an order on our webshop you provide us personal data, which is necessary for our business administration. We process the following data:

- Sur- and lastname
- Address
- Country
- Telephonenumber
- E-mail address
- Bankaccount number
- Business to Business: number Chamber of Commerce

2. Why do we collect and process data?

IAMLOVE.world is processing data for:

- Processing orders and payments;
- Product delivery;
- In case of a statutory duty.

Newsletters and orders
If you place an order at our webshop, it is possible to subscribe for our newsletter (opt-in).
You can unsubscribe (opt-out) any time, by clicking on “unsubscribe” in one of our newsletters. Or contact us at hello@iamlove.world.

3. Retention period

Personal data shall be kept for no longer than is necessary for the purposes for which it is being processed. The period for which the personal data is stored is limited to a strict maximum period of seven years, do to legal obligations by dutch tax laws.

4. Third parties

IAMLOVE.world only provides personal data to third parties if it’s necessary for our services or for administrative, legal, or security purposes.

5. Cookies

IAMLOVE.world only uses technical and functional cookies. If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. 

This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

6. Social Media

IAMLOVE.world uses social media to keep you posted about our latest products. You can follow us on Facebook and Instagram. If you use any of these platforms, we advise you to read their privacy policies as they are no part of the IAMLOVE privacy statement. IAMLOVE is not responsible for any personal data collected and processed by these platforms.

7. Embedded content from other websites and links to other platforms

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

IAMLOVE also uses Google Analystics for customer insights, such as:
-what content visitors liked?
-what visitors did on our site (purchases, reading, etc).

8. Comments and media

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymised string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognise and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

9. What rights you have over your data?

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Please contact us:

IAMLOVE
Marcantilaan 45
1051 LR Amsterdam

E-mail: hello@iamlove.world

10. Security

IAMLOVE.world protects your data by using the webhosting, SiteGround. SiteGroud has taken all kinds of measures to keep there servers and our website secure. You can read more about their security measures on their website. The website iamlove.world also uses a SSL-certificate, provided by SiteGround.

If you have any concerns about the protection of your personal data, please contact
hello@iamlove.world

11. Dutch DPA (Autoriteit Persoonsgegevens)

Off course we want to help you to change or remove your personal data or with any complaint. If you think we can’t reach an agreement, you have the right to file a complaint at the Dutch DPA.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl